Hair Toth Rolunk

Rólunk

NÉVJEGY

A Hair Tóth professzionális fodrászati termékeket és eszközöket forgalmazó cégünk 2007-ben nyitotta meg ajtaját a fodrászati szalonok számára. A tulajdonosok felismerték az igényt a minőségi fodrásztermékekre, fodrászcikkekre és az ezekhez párosuló minőségi szolgáltatásra, melyek összekapcsolása kezdettől fogva az elsőszámú célkitűzés.

Az elmúlt évek bizonyították a stratégia helyességét, évről évre bővül a forgalmazott márkák, ezzel együtt a termék szortimentek sora. A Hair Tóth termékpalettája a fodrászok kényelmes és magas színvonalú munkavégzését támogatja. A termékszortimentben minden megtalálható, ami a professzionális fodrászati szolgáltatáshoz szükséges.

Hair Toth Rolunk Oktatas

OKTATÁS

A Hair Tóth cég vezetői nem csak a termékek forgalmazását tartják fontosnak. A 2014-ben megnyílt oktató stúdióban folyamatos Free Lakmé képzésekre, hajvágó, szőkítő és üzleti tanfolyamokra várjuk a fodrászokat.
RÉSZLETEK »

Hair Toth Rolunk Mester

MESTERKÉPZÉS

2017-ben a képzésekbe nemzetközi oktatófodrászok is bekapcsolódtak. A horvát ZGAT Academy két stylistja, Ivana Spicer és Mario Mesaric az elmúlt években rendszeresen tartanak mesterképzést és workshopot a Hair Tóth céggel közösen.
RÉSZLETEK »

FORGALMAZÓKNAK

Az országosan kizárólagos forgalmazói joggal rendelkező márkáinkat disztribútorokon keresztül értékesítjük.
Ha Önt is érdekli a Hair Tóth termékek forgalmazása, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Hairtoth Webdesign Terkep

LETÖLTHETŐ
KATALÓGUS

2022

HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS


    Fotó: ©LAKMÉ COSMETICS S.L., ©ZGAT