Hair Toth Markak Parlux 1170x700 03

A haj választása

A hajszárító,
több mint 40 éve!

Logó

A világ valószínűleg legjobb hajszárítója: erőteljes, csendes és könnyű. Legújabb hajszárítónk az Alyon hajösszegyűjtővel lett ellátva. 2020-ban a cég kifejlesztette az antibakteriális bevonatot az Alyon hajszárítókra.

Parlux Melody Silencer: a Parlux hajszárítók kiegészítő eszköze, ami jelentősen csökkenti a hajszárító hangját, elviselhetővé téve a folyamatos szalonzajokat.
Diffúzerek: A hajszárítókhoz csatlakoztatható diffúzereket a cég folyamatosan fejleszti. A legújabb MagicSense® diffúzer megakadályozza, hogy a göndör haj kócos, kusza legyen. Szabadalmaztatott DYNAMIC FLOW OPTIMIZER (Dinamikus Áramlásoptimalizáló) eljárással működik, ami összekeveri a levegő áramlást a megfelelő hőmérséklettel. Tökéletes forma, természetes fürtök, kócmentes haj.

SZERVIZ
Minden nálunk vásárolt Parlux hajszárítóra egy év garanciát biztosítunk, aminek feltétele, hogy a készülék féléves korában átessen nálunk egy tisztításon. Amennyiben a félév lejárta előtt készülékét visszahozza hozzánk egy tisztításra, a garancia plusz egy félévvel meghosszabbodik. A PARLUX hajszárítók szervizelését saját cégünk Magyarországon látja el, ezért büszkék vagyunk arra, hogy professzionális felhasználóink között vannak olyanok, akik 8-10 éves PARLUX hajszárítókkal is örömmel dolgoznak.

Parlux a haj választása »

Hogyan válasszunk hajszárítót »


Hair Toth Markak Parlux 325x325 01
Hair Toth Markak Parlux 325x325 02
Hair Toth Markak Parlux 325x325 03
Fotó: ©Parlux