Hair Toth Blog 1170x700 Parlux 04

Hogyan válasszunk hajszárítót?

A hajszárító vásárlása az egyik legfontosabb, amikor akár professzionális, akár otthoni egészséges hajápolásáról beszélünk. De vajon könnyű-e kiválasztani azt a hajszárítót, ami nem károsítja, nem égeti el a hajat?

Ha tökéletes szárítást és formát szeretnél, akkor tudnod kell, hogy csak egy professzionális hajszárító képes gyorsan és tökéletesen szárítani, úgy, hogy közben védi a fejbőrt és a haj egészségét. Egy professzionális hajszárító használatával otthon is tökéletes lesz a haj. De hogyan válasszuk ki hajszárítónkat?

Íme néhány ötlet a helyes választáshoz:

  • A fényes, egészséges haj feltétele, hogy olyan hajszárítód legyen, ami biztosítja a következő feltételeket:
  • Kerámia és ionos technológia: hasznos, ha a hajszárító képes arra, hogy a haj elektrosztatikusságát közömbösítse. A gyors szárítás mellett fontos, hogy a készülék a hajat belülről kifele szárítsa anélkül, hogy a belső szerkezet sérülne. Így lesz a haj fényes és lágy.
  • Fontos, hogy legyen a hajszárítón forró és hideg levegő gomb, tudj választani a hőmérsékletek között.
  • A hajszárító hangja, annak csendes motorja is lényeges, hogy minél kevésbé zavarjon a zúgó hang. Vannak hajszárítók, amikbe belső hangtompító van elhelyezve. Amelyekben nincs, azok közül válassz olyat, amihez a Parlux Melody Silencer® hangtompítót hozzá tudod csatlakoztatni.
  • A jó hajszárítót könnyű kezelni, ergonómiailag úgy van kialakítva, hogy kézre álljon. Ez azért fontos, mert ezzel elkerülhető a kellemetlen kar, váll és könyök fájdalom, ami a hosszú munkaórák alatt sok hajszárító használata során kialakul.
  • Legyen a hajszárítóhoz szűkítő és diffúzer is, hogy a göndör és hullámos hajat is tökéletesre szárítsd.
  • A biztonság is elengedhetetlen: A legjobb márkák megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak. Ezért javasoljuk, hogy Parlux hajszárítót csak megbízható kereskedésben, üzletben vásárolj.

Miért a Parlux hajszárító a legjobb választás?

Nézzünk a legmélyére a választásnak, vizsgáljuk meg a Parlux hajszárítókat!

Hair Toth Blog Parlux Alyon
Parlux Alyon®

Parlux Alyon® 40 év tapasztalatából született. A legmagasabb minőség, teljesítmény, könnyű, hosszú élettartam. Levegő ionizáló technológiával, új, változó geometriájú fűtőszállal és professzionális K-Advance Plus® motorral, hajösszegyűjtő kiegészítővel. 9 színben. A Night Blue változaton antibakteriális védőréteg, mely megakadályozza a baktérium megtapadását, burjánzását.

Hair Toth Blog Parlux 3200
Parlux 3200® Plus

Parlux 3200® Plus, egy új technológiával átalakított modell, nagy teljesítménnyel és új beépített levegőszívóval. Az eredménye egy új, csendesebb, könnyű és nagyon gyors hajszárító azonnali hideg levegő fújó gombbal.

Hair Toth Blog Parlux Advance
Parlux Advance®

Parlux Advance® új K-ADVANCE® motorral, ami biztosítja a kiváló teljesítményt (mint a nagyobb erő és hosszabb élettartam), miközben csökkenti az energiafelhasználást. Csendes, könnyű, felmelegedést gátló felület, ionos és kerámia® technológiával.

Hair Toth Blog Parlux Ardent
Parlux Ardent®

A Parlux Ardent® hajszárító a Barber fodrászatok legjobb választása. Kifejezetten szakáll és bajusz szárításra lett tervezve, ionos technológiájának köszönhetően. Kiváló választás balkezes fodrászoknak.

A Parlux hajszárítókról itt tudsz még olvasni »

Rendeld meg a webshopunkban, vagy személyesen tanácsadással együtt az üzletünkben.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Fotó: ©PARLUX