Szolgáltatások

FODRÁSZAT ELLÁTÁS

Minden, amire egy szalonmunkához szüksége lehet. Professzionális hajkozmetikai termékek és eszközök (hajszárítók, sütővasak, ollók, borotvák, hajvágógépek, kefék, fésűk, szalonberendezés).

Hair Toth Szolgaltatasok Ellatas
Hair Toth Szolgaltatasok Tanacsadas

TANÁCSADÁS

Szeretne egy hajszárítót, de nem tudja mi alapján válasszon? Szeretné megtalálni az Önnek legmegfelelőbb ollót, ami ár/értékben is tökéletes? Bármilyen kérdése van, szakmai tanáccsal segítünk, hogy a legjobb döntést hozza. Rendezze be velünk szalonját!

KISKERESKEDELEM

Üzletünkben, webshop áruházunkban elérhetőek az otthoni hajápolásra is használható termékeink. Bátorítsa vendégeit, hogy két szalonlátogatás között kezeljék és ápolják hajukat professzionális termékkekkel az egészéges és ragyogó haj érdekében.

Hair Toth Szolgaltatasok Kiskereskedelem
Hair Toth Szolgaltatasok Webshop

WEBSHOP

Regisztrálj fodrászként, hogy a teljes termékskálánkat megismerve, kedvezményesen vásárolhass, és mindig időben értesülj az aktuális akcióinkról!

SZERVIZ

A hosszú élettartamú eszközök karbantartása nélkülözhetetlen a professzionális munkához. A karbantartás és a rendszeres szervizelés segít abban, hogy kedvenc eszköze sokáig a kezében maradhasson. A nálunk vásárolt, saját márkás termékeink szervizelését vállaljuk.
Minden nálunk vásárolt Parlux hajszárítóra egy év garanciát adunk. RÉSZLETEK »
A TONDEO ollóinkat közvetlenül a gyártónál, Solingenben éleztetjük. RÉSZLETEK »
A BMAC ollóinkat Japánba küldjük javíttatásra. RÉSZLETEK »

Hair Toth Szolgaltatasok Szerviz
Fotó: ©LAKMÉ COSMETICS S.L., ©TONDEO