Hair Toth Blog Cover 1170x700 Esemeny2

Hogyan készülnek a nők egy fontos eseményre?

A legtöbb nőnek a nagy találkozások, jelentős események előtt néha a sminknél is fontosabb, hogy milyen a frizurája. Nem csupán a hajmosás és szárítás ideje a kérdés, amit Hadházy óta pontosan tudunk, hogy minden nőnek legalább két óra és 120 liter forró víz. Sokkal lényegesebb a „Milyen legyen a frizurám?”. Az egyenes hajú hölgyek göndör hajat szeretnének, de legalábbis hullámosat, szép loknikkal. A göndör hajúak pedig egyeneset.

A TONDEO hajformázó eszközeivel nincsenek legyőzhetetlen akadályok és kihívások. Az első kérdés, miért válasszunk magasabb minőségű professzionális eszközt? A Tondeo eszközei hosszú élettartammal rendelkeznek és biztosítják Önnek mind azt, ami a megfelelő szalonmunkához szükséges. Gyors, biztonságos, kényelmes, optimális használat.

TONDEO CERION CURVE – a sokoldalú simító és hullámosító sütővas. Lendületes hullámok selymes ragyogással, vagy tökéletesen kiegyenesített gyönyörű haj, a Cerion Curve segítségével könnyen megvalósíthatóak. Az ezüst, magas fényű görbület a külső élekbe illesztve, tökéletes hullámokat eredményez. A lekerekített, rugós, kerámia és turmalin bevonatú lapok egy kis csukló mozdulattal bármilyen stílust tökéletessé varázsolnak. A Cerion Curve hajsütővas egyedi hőmérséklet beállítással rendelkezik 120 -230 Celsius között. Mindössze 28 másodperc alatt felmelegszik, lehetővé téve a gyors munkafolyamatokat. Elegáns kivitelben. A biztonságos használat érdekében az eszköz 60 perc melegítés után automatikusan kikapcsol.

Hair Toth Blog Cerion Curve
TONDEO CERION CURVE

A TONDEO CERION SWIPE – a tökéletesen egyenes haj mestere.  A tükörsima titán lemezlapok biztosítják a tökéletesen egyenes hajformázást. A minimálisra csökkentett súrlódás miatt használata rendkívül gyors és könnyű. A lapos forma következtében a haj nem törik meg, egyaránt elérhető a sima és hullámos forma kialakítása. Bekapcsoláskor 28 másodperc alatt felmelegszik. A Tondeo Cerion Swipe sajátossága, hogy a használat során azonnal visszamelegszik. A formázás közben a haj által lehűtött eszköz a következő tincs formázásakor az eredetileg beállított hőmérsékletre azonnal visszaáll. Ezért ez a hajvasaló tökéletes társ a kémiai beavatkozású hajegyenesítésekhez is. Minimális hőfok 50 °C , maximális hőfok 230 °C.

Hair Toth Blog Cerion Swipe
TONDEO CERION SWIPE

A TONDEO hajvasalói nem ismernek határokat, velük megadhatja vendégeinek, amire szükségük van.

TONDEO termékek a webshopunkban.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?