Hair Toth Blog Cover 1170x700 Gondor3

A jól ápolt göndör haj egy igazi ékszer

Vannak, akik azt gondolják, hogy a göndör haj több nehézséget okoz, ápolása időigényes. Nem mindenki szereti a göndör haját, mert nem tud vele mit kezdeni. Tanítsa meg vendégeit a göndör haj otthoni kezelésére! Használjon szulfátmentes sampont, és kerülje a szilikon olajat (mert ez olyan víztaszító réteget képez a hajon, amely nem engedi a haj saját nedvességének a megtartását). Ne használjon olyan termékeket, melyek alkoholt tartalmaznak. A táplálás fenntartása érdekében óvja a hajat az UV sugár, a szabadgyökök és a hő ellen. Használjon megfelelő diffúzert a szárításkor.

A göndör haj tincsei megfelelő hidratáltság és táplálás mellett határozottak, rugalmasak és fényesek. A LAKMÉ és a PARLUX termékei segítenek Önnek, hogy tökéletes frizurát varázsoljon vendégének.

Ahhoz, hogy a göndör haj valóban egy ékszer legyen annak, aki viseli, a haj megfelelő ápolásánál kell elindulni. A LAKMÉ TEKNIA termékcsalád Frizz Control termékei a göndör haj tökéletes ápolását biztosítják, megóvva a hajat a szöszös, sprőd kinézettől. A szulfátmentes sampon, ami lágyítja az ellenálló tincseket, és a krém, melynek összetevői biztosítják a hidratálást megfelelően táplálva a hajat, az Ön szövetségesei. A göndör haj tincseit, hullámait tökéletesen rugalmassá, könnyűvé, mégis határozottá változtathatjuk velük.  A hajban maradó kondicionáló a vékonyszálú göndör hajak segítőtársa. A termékeket a fejet lefele hajtva az ujjak fésülésével tudjuk a legjobban eloszlatni a tincseken.

Hair Toth Blog Gondor 03
LAKMÉ TEKNIA | Frizz Control termékcsalád

 

Az ápolás után formázzuk a hajat a göndörségnek megfelelően. A LAKMÉ K.STYLE termékcsaládjának két kiváló terméke is segítséget nyújthat Önnek. A Rings krém tartósan kiemeli a fürtöket, optimálisan szabályozza a fényt és a göndörséget, memória hatásának köszönhetően nedvesség hatására újra aktiválódik. A Curl Action erős hatású tincskiemelő zselé, ami drámai karaktert és hidratáltságot biztosít a fürtöknek, megtartva a rugalmasságot és könnyedséget. Stílusmemória hatással rendelkezik. A termékek E vitamin tartalma rendkívül magas, ezért a haj egészségesen táplált lesz.

 

Hair Toth Blog Gondor 01
LAKMÉ K.STYLE | Rings | Curl Action

Amikor a göndör haj ápolt és a formázó termékekkel előkészített, a szárítás alatt még mindig elveszhet a már kialakított forma, rugalmasság. A PARLUX hajszárítók legújabb MagicSense® diffúzere megakadályozza a kócos, kusza szárítást. Szabadalmaztatott DYNAMIC FLOW OPTIMIZER (dinamikus áramlásoptimalizáló) eljárással működik, ami összekeveri a levegő áramlást a megfelelő hőmérséklettel. Tökéletes forma, természetes fürtök, kócmentes haj.

 

Hair Toth Blog Gondor 02
PARLUX | MagicSense® diffúzer

Termékeinket értékesítse szalonjában otthoni felhasználásra.

Bővebb információ a webshopon vagy az üzletünkben.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?