Hair Toth Blog Collage Gloss Cover 1170x700 02

Ápolt haj, ragyogó, telt színek – megújult vegán színváltoztatók a fenntarthatóság jegyében.

A Barcelona-i központú LAKMÉ cég a fenntarthatóság jegyében a TEKNIA termékcsalád után megújította két színváltoztató termékét. A tartós Collage hajfesték és a Gloss tartós hajszínező egymás szövetségeseként a hajrost védelme mellett intenzív, hosszantartó színt és ápolt, fényes hajat biztosítanak.

A két termék használata egy új festési szisztéma alkalmazása az organikus összetevőkkel a hajat a kémiai beavatkozás közben ápolja. Az új színskálák, melyek elengedhetetlen kellékek az egyéni színek megalkotásához, különleges árnyalatok elérését teszik lehetővé, hozzájárulva a magabiztossághoz, összekapcsolódva a szakemberek tudásával és tapasztalatával.

Hair Toth Blog Full 970x530
A megújult LAKMÉ COLLAGE és GLOSS termékcsalád

A COLLAGE terméknél a Chroma ammóniamentes hajfestékben már alkalmazott OF5 magas teljesítményű technológiát építették be. A növényekből előállított molekula, mely 100%-ban kompatibilis a hajrosttal, fő jellemzője, hogy képes fokozni a szín erejét. Az OF5 molekula késlelteti a hajfesték oxidációját, ami ahogy felszabadul, reakcióba lép a kortex-szel, mely hatására a festék a haj szerkezetén belül szívódik fel. Az eredmény intenzívebb és vibrálóbb, hosszantartó szín, a haj gondos ápolása mellett. A COLLAGE, ami kielégíti a legelkötelezettebb professzionális hajfestők igényét is, 100% fedést, egyedülálló fényt, látványosan lágy hajat és maximálisan hosszantartó színt biztosít. Mialatt a Lakmé a lehetséges legfenntarthatóbb sajátosságokon dolgozott, eltávolította a petróleum származékokat, mint például a petróleum zselé.

Hair Toth Blog Of 5 970x530
Nagy teljesítményű OF5 technológia. * 15%-kal erőteljesebb szín a hajfestés után. A vizsgálatot a 6/00 árnyalat korábbi és az optimalizált összetételével végeztük.

Az új összetétel AQ-SaveTM complex-et tartalmaz, ami az édes gesztenyéből kinyert hidratáló tulajdonságokkal rendelkező alkotóelem. Egy organikus, aktív összetevő, ami visszatartja a vizet, ezzel biztosítva a hidratálást.

Hair Toth Blog Aq Save 970x530
A AQ_Save™ működése * 25%-kal megnövelt kondícionáló hatás a hajon belül a festést követően. A vizsgálatot a 6/00 árnyalat korábbi és az optimalizált összetételével végeztük.

A COLLAGE és a GLOSS összetételbe is belekerült az arginine alkotóelem, mely egy enyhe, 100%-ban természetes, hajbarát, lúgos aminosav. A természetes lúgosító összetevő a hagyományos kémia lúgosítók csökkentését tette lehetővé, mely ugyanazzal a hatással bír, a kutikula károsodás ellenben minimális.

Az arginine és a hidratáló hatású AQ-védő komplex egyesítésének köszönhetően a hajszerkezeten belül a haj lágyabb és kondicionáltabb*, mely a haj minőségén is látható.

A Collage alapszínei, melyek lehetővé teszik az alacsonyabb keverési arányt egy intenzívebb árnyalat elérésével, tökélestes fedést is biztosítanak. A Lakmé aprólékosan átnézte a festékcsalád minden egyes tagját, finomhangolta az árnyalatok megjelenését, és beállította azokat a valódi eredményekhez. A Collage 20 alap árnyalata nagyobb mértékű fedést és sokkal természetesebb visszaverődést biztosít, ami meghatározza a piaci trendet. A Collage alapszínek optimalizálása nagyobb őszfedést tesz lehetővé, mely csökkenti a keverési arányt. Az alapkeverés csökkentése segíti az árnyalatok teljes intenzitásának megjelenését.

Hair Toth Blog Regi Uj 970x530

 

A Collage Clair még tovább megy. A szuperszőke, 4-5 árnyalat felvilágosítására képes Collage Clair ápolja is a hajat. A Lakmé a Ceramide III. hozzáadásával Hajrost alkotó technológiát épített be a termékbe, mely még a besűrűsödés előtt behatol a hajrostba, így belülről ápolja azt. 35% extra erőt ad a hajhoz a felvilágosítás közben annak érdekében, hogy megóvja a hajrostokat a töredezéstől.

Hair Toth Blog Collage Sort 970x530

GLOSS, A COLLAGE LEGJOBB SZÖVETSÉGESE

A Gloss a Collage teljes színárnyalatát kínálja annak érdekében, hogy a színváltoztatás tökéletes legyen. A Gloss egy kiegyensúlyozott pH összetevővel készült, mely óvja a hajrostokat és a kutikulát, valamint meghosszabbítja a szín tartósságát. Egy savasabb pH összetevővel a kutikula nem nyílik ki annyira, és a kisebb károsodás miatt a haj fényesebb lesz. A Gloss arginine-t tartalmaz, ami rendkívüli hajrost ápolást biztosít. Az összetételbe Jojoba olaj került, mely egy természetes, aktív organikus összetevő, fenntartható termésekből kinyerve. A jojoba olajnak köszönhetően a haj extra fényes, lágy és fésülhető lesz.

 

Hair Toth Blog Gloss Sort 970x530

ELŐHÍVÓK, PEROXIDOK

A Lakmé a színváltoztatók megújítása mellett optimalizálta a krémoxidok összetételét, egységesítve egy család alatt. A hajrostot és a fejbőrt is védő Abyssinian olajjal készült krémperoxid volumenének csekély csökkentése mellett a hatékonyságuk változatlan, a hajrost épsége fennmarad, a haj ápolt lesz.

 

Hair Toth Blog Color Dev 970x530

A termékek összetevőinek megváltoztatása mellett a szénlábnyomból eredő szennyezés csökkentése érdekében a csomagolás középpontjában a termékek környezetre gyakorolt hatásának minimalizálása állt. A színelőhívók csomagolása az ökológiai felelősségvállalás jegyében sokkal haladóbb és innovatívabb gyártással készült. A polietilén flakonok egy kis mennyiségű biológiailag lebontható adalékanyaggal lettek keverve, az elterjedten használt műgyantával, ami biztosítja a flakon épségét és sértetlenségét.

Ökológiailag felelős csomagolás, újrahasznosítható műanyag (PET TEKNIA), bioműanyag (PE TEKNIA) és biológiailag lebomló (FESTÉK ELŐHÍVÓ) / Komposztálható csomagolás.

 

Hair Toth Blog Collage Gloss Alul 970x530

A LAKMÉ COLLAGE és GLOSS termékek elérhetőek a webshopunkban, vagy személyesen tanácsadással együtt megvásárolhatóak az üzletünkben.

(A webshop kínálata csak regisztrált fodrászok számára elérhető.)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?