Hair Toth Digitalyon Blog Cover 1170x700 02

Digitalyon – a Parlux új fejlesztése

Az új Parlux hajszárítóig komoly fejlesztésen keresztül vezetett az út. A kutatások fókuszában mindig a felhasználó fodrász igénye áll, csak így őrizheti meg a piacon meghatározó vezető helyét a Parlux. A Digitalyon nemcsak új színt és új külső kiegészítőt kapott, a belső több változáson is átesett.

Az antibakteriális, felmelegedést gátló felület megmaradt, de új, vékony, széles szűkítő készült hozzá, mellyel a haj kiegyenesítését pillanatok alatt el lehet érni. Különleges formája lehetővé teszi egy nagyobb hajfelület egyenletes szárítását, mely felület szinte mindig megegyezik a szakemberek által leggyakrabban használt kefék szélességével, így az egyenesítési munkafolyamat felgyorsul és javul. A szűkítőből kiáramló levegő mennyisége a megfelelő hővel párosulva néhány mozdulat alatt eléri, hogy a haj kiegyenesedjen, fényessé és puhává varázsolva azt.

Hair Toth Digitalyon Blog 01 970x530

Megújult a hajszárító szűrője, mely az új Parlux Digitalyon® végén elegáns és vonzó dizájnt kölcsönöz a készüléknek, úgy lett megtervezve és szabadalmaztatva, hogy a hajszárítóba kerülő szennyeződések nagyobb részét visszatartsa, miközben maga a készülék teljesítménye változatlan marad.

A készülék belsejében a korábbi modellbe már beépített szabadalmaztatott HFS hajfelfogó szisztéma (Hair free system) is megtalálható, így a hajszárító tisztántartása egyszerű napi rutin mozdulattá válik.

Megváltoztatták a fűtőelemet, mely új, hullámos, változó geometriával lett tovább fejlesztve, 2400 wattra növelve a teljesítményt, ami a hőmérséklet növekedésével együtt jár. Ez egyenletes hőeloszlást tesz lehetővé, és optimalizálja a fűtési területeket a még hatékonyabb teljesítmény elérése érdekében.

Az új Parlux Digitalyon® könnyű, professzionális digitális motort kapott, 88m3/h rekordteljesítménnyel. A készüléket az egész napos intenzív szalonhasználatra alakították ki, és ilyen körülmények között tesztelték. Az új digitális motorban nincsen szénkefe, ezzel a motor élettartama meghosszabbodott. A Digitalyon korábbi testvéreihez képest halkabb.

Az ökobarát Parlux Digitalyon® a világ valószínűleg legjobb professzionális hajszárítója a következő Parlux hajszárítóig.

Hair Toth Digitalyon Blog 02 970x530

A Parlux Digitalyon® elérhető a webshopunkban, vagy személyesen tanácsadással együtt megvásárolható az üzletünkben.

(A webshop kínálata csak regisztrált fodrászok számára elérhető.)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?