Hair Toth Blog Cover 1170x700 Organicbalance 02

Éljünk úgy, hogy a jövő generációnak is legyen lehetősége élni

Napjainkban egyre többet halljuk, hogy fenntartható gondolkodás. Nemcsak a média közvetíti a fenntarthatóság fontosságát, de a kereskedelemben, szolgáltatásokban is találkozunk ezzel a kifejezéssel. Termékek, amik a fenntarthatóság jegyében születnek. De mit is jelent a fenntarthatóság és miért ilyen fontos?

A legegyszerűbben fogalmazva: Ne vágj ki több fát, mint amennyit ültetsz! A fenntarthatóság egy gondolkodás arról, hogyan tudjuk csökkenteni egy termék hatását a környezetre. Ilyenek a műanyag használatának mérséklése, az újrahasznosítható csomagolás használata, az ökológiai lábnyom enyhítése, a helyi szintű gyártás támogatása, a környezetvédelmi intézkedésekben való részvétel.

Ha a rólunk gondoskodó, bennünket széppé varázsoló termékek mögé is nézünk, a fenntarthatóság egy áramlat a tudatos szépség irányába. A TEKNIA az új gondolkodásmód a hajápoló termékek természetéről. A TEKNIA egy természetes, vegán hajápoló család, serkentő illatokkal, fenntartható termelésekből származó természetes, organikus összetevőkkel.

Hair Toth Blog Teknia Organic Balance 01
LAKMÉ TEKNIA | ORGANIC BALANCE termékcsalád

TEKNIA: fenntartható, organikus, vegán, Eco-barát. PEG mentes, ásványi olaj mentes, újrahasznosítható vagy fenntartható anyagokból készült, 100%-ban újra hasznosítható csomagolás.

Bemutatjuk a 99%-ban organikus összetevőkkel készült ORGANIC BALANCE családot. Termékei a kettős hajban maradó, két fázisú kondicionáló Hydra-Olaj, a lágy, mindennapos hajmosáshoz ajánlott szulfátmentes Hydra Sampon, az intenzív ápolást biztosító 95%-ban természetes összetevőket tartalmazó Treatment, és a 99%-ban természetes összetevőket tartalmazó esszenciális Olaj, tiszta, szűz Omega-3 összetevővel.

További TEKNIA termékünkért töltse le katalógusunkat.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Fotó: ©LAKMÉ COSMETICS S.L.