Hair Toth Blog Cover 1170x700 Hatarok2

Tágítsa ki határait!

Megváltozott körülöttünk a világ. Nem csak a technológia fejlődik gyorsan. Az emberek keresik az új dolgokat, az újdonságokat. Az internet, és azon belül is a közösségi médiák gyorsan elérhetővé tesznek minden új információt számunkra. Gondoljunk magunkra, mennyire keressük mi is az új lehetőségeket, az új divatot.

A sikeresen fejlődő országokban a lakosság nagy része tudatosan fejleszti magát, rendszeresen megragadják a lehetőséget az önfejlesztésre. Az élethosszig tanulás (Lifelong learning) fogalma nálunk is egyre jobban terjed, mely a határaink folyamatos tágítására hív minket. A szakmai fejlődés mára sokakban megfogalmazódó igény. Az iskolán kívüli tanulásra, szakmai képzésekre ma már sokféle lehetőség van. A felnőttek döntően informális tanulási területeken, tréningeken, tanfolyamokon képzik magukat.

A Hair Tóth a magas kategóriájú termékek mellett fontosnak tartja, hogy az élethosszig tanulást segítse. A divat folyamatos változásával egyrészt olyan képzéseket tartunk, ahol inspirációt nyerhetnek, új vágási technikákat, stílusokat, színkeveréseket ismerhetnek meg.

Hair Toth Blog Szovegkozt Tanfolyam 05
Pillanatkép az egyik tanfolyamunkról

Stúdiónkban a Free Lakmé tanfolyamon lehetőséget adunk, hogy termékeinket díjmentesen kipróbálja. Havonta tartunk tanfolyamokat színmegváltoztató és melír technikák témakörben. Vállalkozás vezetés tanfolyamunkon ötleteket adunk, hogyan tudja hatékonyabban menedzselni vállalkozását, az alkalom az árképzés, marketing, továbbértékesítés és kommunikáció köré épül.

Hair Toth Blog Szovegkozt Tanfolyam 03
Mario Mesaric a ZGAT Academy stylist-ja, a 2019-es Hajmenők Show-n

A cég 10. születésnapja óta rendszeresen dolgozunk együtt a horvát ZGAT Academy két stylist fodrászával, Ivana Spicer-rel és Mario Mesaric-kal, akik évről évre workshopokon tartanak hajvágó bemutatót, és mester kurzusokon egy az egyben vágási technikákat tanulhatnak el tőlük az erre jelentkező fodrászaink. Tavaly a korlátozások nem tették lehetővé, hogy eljöjjenek hozzánk, de idén bízunk benne, hogy ez nem marad el.

Hair Toth Blog Szovegkozt Tanfolyam 06
A Hair Tóth születésnapi Hajmenők Show-ja

Inspirálódjon YouTube csatornánkon és kövesse tanfolyamainkat a LAKMÉ AKADÉMIA menü alatt.

„A tudás és a tapasztalat mindig velünk van.

Arra azonban ügyelnünk kell, hogy ne porosodjon.

A tudásunkat mindig bővítenünk kell.”

John Wiseman

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?