Hair Toth Blog Cover 1170x700 Og

Egy művész vágya az alkotás szabadsága

A fodrászat nemcsak egy szakma, hanem művészet. A fodrászok nemcsak mesteremberek, hanem olyan művészek, akik minden egyes frizurával egy új, a vendég egyéniségéhez illő, hajtípusának megfelelő alkotást hoznak létre. A tökéletes frizura ápolt, fényes, egészséges. Ez egyaránt függ a megfelelő hajszínváltoztatók és hajápolók alkalmazásától, a jó hajszárítótól és a végső formát kialakító hajkefétől is.

Hair Toth Blog Szovegkozt Og2

Egy jó minőségű hajkefe évekig használható, élettartama hosszú, a sörték magas hőálló tulajdonságuk miatt nem égnek el. A hajkefe minősége különösen a festett hajnál nagyon fontos, hogy ne sértsük meg vele a kémiai beavatkozás után a kutikulát. A minőségi hajkefe megkönnyíti az alkotást, azt érjük el a hajjal, amit szeretnénk. Használata során a haj nem lesz elektrosztatikus és nem lesz szöszös. A haj meghálálja a minőséget, szárítás után fényes, ragyogó lesz.

Hair Toth Blog Szovegkozt Og3

Az Olivia Garden több mint 50 éve tervez professzionális fodrászati termékeket a fodrászok folyamatos visszajelzései alapján. A hajkeféik a legkülönbözőbb alkotásokhoz a legmagasabb minőségben készülnek annak érdekében, hogy elégedett legyen mind a fodrász, mind a vendég. Legyen akár Körkefe, Paddle vagy Fingerbrush, mind a professzionális cégtől a professzionális felhasználóknak.

Hair Toth Blog Szovegkozt Og4

A hajkefe a mindennapi otthoni hajápolás része is. A minőségi hajkefe aktiválja a véráramlást és a verejtékmirigyeket, megtisztítja a hajat a szennyeződéstől és a finish termékek lerakódásától, a haj egészséges és fényes marad. Az Olivia Garden hajkefék tökéletes társak az otthonokban is.

Ajánlja vendégeinek, értékesítse szalonjában!

Olivia Garden termékek a webshopunkban.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Fotó: ©Olivia Garden