Hair Toth Blog Cover 1170x700 Ha A Haj

Ha a haj beszélni tudna…

A frizura árulkodik. Ha nem is szavakkal, de mesél viselőjéről és alkotójáról. A frizurának olyan története van, aminek részletei akár teljesen ismeretlenek lehetnek számunkra, de az eredményt mindannyian látjuk. A megfelelő termékek és eszközök kiválasztása elengedhetetlen ahhoz, hogy a megálmodott és megalkotott forma végül egy egészséges, ápolt, ragyogó hajban öltsön testet. Ugyanígy fontos az is, hogy a haj otthon könnyen kezelhető legyen, ápolt maradjon.

A Hair Tóth biztosítja mindazt, ami Önnek és vendégének is elégedettséget jelent.

Márkáinkat az évek alatt úgy válogattuk ki a világpiacon jelen levő számos lehetőség közül, hogy a magas minőség és a megfizethető ár összekapcsolódjon. A TEKNIA tökéletes hajápolása, a ragyogó színeket nyújtó COLLAGE és ammóniamentes CHROMA színváltoztatók, a tökéletes táplálást és a gyönyörű színt eredményező K.BLONDE szőkítő termékcsalád, a bármilyen forma kialakítását támogató K.STYLE termékek mellett minden szükséges eszközt megtalál, amivel az alkotás élmény, öröm, az eredmény pedig az elégedett vendég és a gyönyörű haj.

Hair Toth Blog Szovegkozt Parlux 01

Hair Toth Blog Szovegkozt Parlux 02

Első világmárkánk a PARLUX hajszárító, amit 13 évvel ezelőtt vezettünk be a magyarországi piacra. Akkor, a legtöbb hazai fodrász számára még ismeretlen olasz Parlux márka egy kihívást jelentett. Ma már elmondhatjuk, hogy partnereink maguk ajánlják a szakmán belül, sőt, számos otthoni felhasználót is megelégedett vevőink között tudhatunk.

A PARLUX HAJSZÁRÍTÓ kerámia és ionos technológiával készül, közömbösíti a haj elektrosztatikusságát, a hajat belülről kifele szárítja. A haj fényes, selymes lesz, nedvességtartalma megmarad, ezáltal nem lesz sprőd és szöszös. Csendes motorja a Parlux Melody Silencer® használatával, mely minden Parlux hajszárítóval kompatibilis, még halkabb, amit az egésznapos szalonmunka során érezkelhetünk igazán. Ergonómiai kialakítása a kézben tartott eszközt olyan tökéletes egyensúlyban tartja, mely kíméli a csuklót, a könyököt, a vállat a munka során. A szűkítők és diffúzerek választéka akár egyenes, akár göndör haj esetén tökéletes kiegészítők.

Hair Toth Blog Szovegkozt Parlux

A Parlux hajszárítókról és széles választékunkról, a Parlux Alyon® típusról és annak különleges K-Advance Plus® motorjáról és hajösszegyűjtő kiegészítőjéről bővebben olvashat egy korábbi bejegyzésben.

Ajánlja a Parlux hajszárítót vendégeinek, értékesítse szalonjában, hogy a hajszárítás vendégeinek otthon is öröm legyen.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Fotó: ©LAKMÉ COSMETICS S.L., ©PARLUX