Hair Toth Blog 1170x700 Parlux 03

Parlux, a haj választása

A Parlux márkát 1977-ben alapította Paolo Parodi, aki azóta is az egyetlen Ügyvezető Igazgatója a mára világhírnévnek örvendő professzionális olasz vállalatnak. Kezdeti célja és törekvése olyan professzionális hajszárítók gyártása és értékesítése volt Olaszországban, melyekhez hosszú élettartam és minőség párosul.

Az álom valósággá vált, a cél teljesült, a Parlux hajszárítói a világ több mint 60 országában vannak jelen, darabszámban meghaladva a 20 millió termék értékesítését. A siker titka a folyamatos fejlődés: a hosszú élettartam és kiváló minőség mellé társult a dizájn, a kiváló ergonómia, a tökéletes egyensúly és az egyszerű használat.

40 év eltelte után a Parlux vállalat a professzionális hajszárítók piacán piacvezetővé vált. Egy mérföldkő lett a fodrászok számára, akiknek köszönhetően a Parlux hajszárító nemcsak a professzionális felhasználók barátja, hanem sok boldog, megelégedett vendég otthonában is társ a hétköznapi hajszárítás során.

A Parlux 2019 tavaszán egy újabb újítással lépett a Cosmoprof nyilvánossága elé – bemutatták a Parlux ALYON® hajszárítót, ami azóta a fodrászok egyik kedvence lett.

A Parlux Alyon hajszárítóval kapcsolatban Tóth Zoltánt, a cég vezetőjét kérdeztük.

Mi a sikere az új hajszárítónak? Egyáltalán lehet-e még újítani a Parlux hajszárítón?

Napjainkban sokat beszélünk az innovációról, újításokról. Mindenki fejleszt, sokkal gyorsabb ütemben akarnak a vállalatok megújulni, mint korábban. Valóban felmerülhet a kérdés, hogy az amúgy is világszerte kedvelt Parlux hajszárítókat lehet-e még tovább fejleszteni. Az új Parlux ALYON®, sokkal erőteljesebb, mint bármelyik korábbi Parlux, mondhatnánk, hogy a technológia és az innováció tökéletes kombinációja. Ennek a kis ékszernek a szíve egy 3000 órás csendes időtartamra fejlesztett motor, óránként 84 köbméteres levegő áteresztéssel. Az új professzionális K-ADVANCE PLUS® motor garantálja a kiváló professzionális teljesítményt, a legmagasabb szintű remegésmentes elvárásokat is teljesíti, képes fenntartani egy folyamatos munkavégzést a stresszes környezeteben is anélkül, hogy veszítene a teljesítményéből. Mivel nagyon könnyű és jó a súly eloszlása, nem fárad el a fodrász csuklója, könyöke és válla.

Hair Toth Blog Parlux 970x530 01
Parlux Alyon® Geometriai Fűtőszálak

Mitől ez az erő?

Az új Parlux modell ereje az új változó geometriájú fűtőszálakban rejlik. Ez egy ideális 2.250 Watt hőteljesítményre van beállítva, így optimálisabb és egységesebb a hőmérséklet eloszlás. Végül, de nem utolsó sorban nagyon fontos része a levegő ionizáló technológia, egy kivételes ionizáló rendszer, amit mérésekkel állítottak be annak érdekében, hogy optimalizálja a negatív ionok kibocsátását, megszüntetve az elektrosztatikusságot, ezzel lágyítva a hajat. A szárítási idő rövidebb lesz, de a végeredmény egy fényes, egészséges haj.

A Parlux az új Alyonba egy eddig, a Parlux hajszárítóknál nem használt hajösszegyűjtő részt is beépített. Hogyan működik a HFS?

A HFS rendszer vagy más néven Hair Free System (hajmentes rendszer) egy szabadalmaztatott, kifejezetten az Alyon hajszárítóba épített tisztító eszköz, mely behelyezve a hajszárítóba összegyűjti és felfogja a hajat, ezzel megóvja a hajszárító hatékonyságát és működését.

Idén is meglepte a felhasználókat a cég egy újítással.

A cég gyorsan reagált a járványhelyzetre. A tökéletesen kiegyensúlyozott, könnyű és ergonómiailag jól tervezett Alyon legújabb Night Blue változata egy antibakteriális felületet kapott, mely gátolja a baktériumok megtapadását és burjánzását, ezzel is hozzájárulva a készülék biztonságosabb használatához.

A gyártók egyre tudatosabban tervezik termékeiket. A Parlux régóta környezettudatosan építi a márkát. Ez mennyiben igaz az új Alyonra?

A Parlux vállalat újrahasznosítható anyagokat és csomagolást használ, minimálisra csökkentette a hangszennyezést, nincs káros kibocsátása, és nagyon gyorsan szárít, amivel energiát takarít meg. A Parlux ALYON® már legenda, a világ számos fodrásza számára egy elérhető álom.

Hair Toth Blog Parlux 970x530 02
Parlux Alyon® Hair Free System

TECHNIKAI JELLEMZŐK

  • Új K-ADVANCE PLUS® professzionális motor
  • Hosszabb élettartam: 3,000 csendes óra, levegőáramlási arány: 84 m3 / h
  • Új, változó geometriájú fűtőszál
  • Ideális teljesítmény: 2,250 Watt
  • „Levegő ionizáló Tech” ion technológia
  • Nem melegszik fel a külső test
  • „HFS – Hajmentes szisztéma” Szabadalmaztatott
  • Nagyon könnyű, kiváló egyensúly, kiváló ergonómia
  • Azonnali hideg levegő működtető egy mikro kapcsolóval
  • 3 méter hosszú kábel
  • 2 „LÁGY” kapcsoló a kényelmesebb használathoz
  • 2 sebesség
  • 4 hőmérséklet
  • Eco-barát
  • 10 színben

A Parlux hajszárítókról itt tudsz még olvasni »

Rendeld meg a webshopunkban, vagy személyesen tanácsadással együtt az üzletünkben.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Fotó: ©PARLUX